Key note speaker

Het verhaal van Nick is authentiek, confronterend en inspirerend. 

Nick vertelt hoe het is om op te groeien in een moeilijke thuissituatie. Hoe het is om niets mee te krijgen in het leven en toch overeind te blijven. Hoe het is om tot zelfinzicht te komen. Hoe je - ondanks alle tegenslagen in het leven - er tóch voor kan kiezen om het verschil te willen maken. Dat dit het verleden niet ongedaan maakt. Maar dat het hoop kan geven aan anderen, die in dezelfde situatie moeten opgroeien. En die hier evenmin voor hebben gekozen. Een verhaal van doorzettingsvermogen, hoop en liefde. 

Een beklijvend verhaal, dat nog dagen blijft nazinderen...

Wil je Nick als key note speaker voor je bedrijfsevent? Contacteer ons! 

Contactgegevens

  • info@rebron.be | nick@rebron.be
  • 0483/10.27.40

Onze partners

  • Transitiehuis Mechelen
  • Gemeenschapsinstelling de Zande
  • Nick De Ridder wordt inhoudelijk ondersteund door een aantal Vlaamse ondernemers die vzw Rebron een warm hart toedragen.
"Nick zijn verhaal, de manier waarop hij het brengt, zijn aanwezigheid, zijn bijdrage in het debat,... ongelofelijk. Iedereen in de zaal was kenbaar aangedaan en luisterde met volle belangstelling. We willen daarom Nick ook hartelijk bedanken om af te zakken naar Gent en zijn bijdrage te willen leveren. Hij verlegt niet alleen een steentje in de maatschappij, maar een volledige rots. Ons grootste respect voor Nick"

A. Stroobants - Ghent Law School Consultancy vzw

vzw Rebron
Alle rechten voorbehouden 2023
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!